top of page

De beste manier om van je foto's te genieten?
Druk ze af!

De foto's uit de fotoshoot verdienen het om afgedrukt te worden.

Maar dan komt altijd weer de keuze, op welk materiaal, welke afmeting en wat zijn de voor en nadelen.

Op deze pagina treft u een overzicht aan de verschillende meest gezkozen materialen met een beschrijving.

Onderaan de pagina heb ik een vergelijking gemaakt tussen de verschillende mogelijkheden en toepassingen

Uiteraard is er nog veel meer nodig, dus heeft u een wens, neem contact op

Foto (poster) afdruk

Bij iedereen bekend. De foto afdruk.

Leverbaar in vele formaten.

fotoafdruk.png

Xpozer

Een van mijn persoonlijk favoriete producten.

Super afdrukkwaliteit. Matte afwerking en daardoor vanuit alle invalshoeken goed te zien. Door het dunne aluminium framen super strak en dicht tegen de muur op te hangen. Door dit verende frame blijft de afdruk ook nog eens altijd strak en zonder kreukels. 

Mocht je graag wisselen dan heeft Xpozer ook nog een het voordeel dat je nieuwe prints kunt bestellen welke je gewoon op het frame kunt bevestigen dat je al hebt.

xpozer.png

Plexiglas

Een super luxe product met een scherpe afdruk kwaliteit. Omdat de foto achter op het plexglas wordt geprint geeftdit een gevoel van diept aan je foto. Een nadeel van plexiglas kan wel zijn dat het door het spiegelende oppervlak minder goed zichtbaar is als je er niet recht van voor naar kijkt.

Blackfoto's en een print op plexiglas zorgt vaak voor een echte WauW factor.

plexiglas.png
canvas.png

Canvas

Een bij veel klanten heel bekende afdruk methode. Het geeft een zachte en natuurlijke uitstraling met een wat ruw oppervlak. Het nadeel daarvan is wel dat door dit ruwe oppervlak er een groot deel van het detail dat in de foto's zit verloren gaat. Ook moet je er rekening mee houden dat een deel van de foto aan de zijkant van het canvas op het frame komt, dus er moet voldoende ruimte zijn aan de zijkant.

vergelijking afdruk mogelijkheden

B268BADF-88C1-4F4E-8050-F30901501FF2_4_5

Fotoboek

Kun je geen keuze maken welke foto af te laten drukken? Dan is een fotoboek natuurlijk ook een goede keuze. Hierin kan je al je favoriete foto's kwijt. Ik maak alleen fotoboeken met een platliggende inbinding waardoor het mogelijk is om je meest favoriete foto's over twee pagina's breed af te drukken.

Naast het normale fotoboek, wat al een mooie kwaliteit heeft kan ik ook het fotoboek ook leveren in een Premium Exclusive boek met een plexiglas kaft en extra dikke pagina's. Zeker niet goedkoop maar wel een heel bijzonder boek van super hoge kwaliteit.

Overige

Naast de al genoemde producten is er natuurlijk nog van alles mogelijk.

Afdruk op Aluminium of Forex. 

Of misschien wil je graag in je tuin genieten van je favoriete foto en wil je graag een tuinposter. Ook dat kan natuurlijk.

Neem contact op voor de mogeijkheden en samen komen we tot het beste resultaat voor jouw wensen. Niets is te gek.

bottom of page