top of page
In het klaslokaal

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt de fotoshoot?

Een Paard & Ruiter en een honden Outdoor fotoshoot duurt meestal ongeveer 1 uur. Maar als er langer nodig is voor eengoed resultaat dan nemen we meer tijd. Als er bij een Paard & Ruiter shoot ook foto's onder het zadel gemaakt worden duurt de shoot meestal 1,5 uur.

Kan de fotoshoot ook in het weekeinde?

Natuurlijk kan dit. De fotoshoot kan op alle dagen, ook in de weekeinden. We plannen de shoot in onderling overleg op het moment dat dit het beste uit komt.

Waar vind de fotoshoot klaar?

Honden Outdoor:

Er zijn ontzettend veel mooie plaatsen waar we de fotoshoot kunnen doen. In het bos, de heide, het strand. Op basis van je wensen kiezen we een locatie uit.

Paard & Ruiter Shoot:

Dit kan op stal waar het paard staat of op een locatie zoals bijv het bos of de heide. Afhankelijk van de je wensen kiezen we een locatie uit. 

Wat moet ik aan?

Je moet aan doen waar je jezelf prettig in voelt. Natuurlijk is het wel altijd goed om na te denken over de kleurcombinatie met je paard en/of hond. Bij een paardenshoot is het ook goed om de kleur van je eigen kleding af te stemmen op het dekje en eventuele bandages en / of oornetje.

Felle kleuren raad ik meestal of omdat dit vaak onrustige foto's oplever. Maar ben je een kleurrijk persoon? Blijf vooral bij jezelf!

Hoe snel zijn de foto's klaar?

Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar de resultaten van de shoot nadat we deze hebben gedaan. Maar voor mij begint het grootste deel van het werk dan pas. Ik probeer altijd zo snel mogelijk, binnen enkele dagen, de eerste resultaten te laten zien. Bijna altijd zijn alle resultaten binnen een week beschikbaar op de website.

Wat kan ik met het afdruk tegoed doen?

Als er bij de fotoshoot een afdruk tegoed is inbegrepen dan kun je dit besteden aan afdrukken, posters een fotoboek, of wat je ook maar wilt.

De prijzen voor deze afdrukken en een greep uit de mogelijkheden staan op www.jsoffers.nl/prijslijst

Wat kosten de afdrukken:

De prijzen voor de afdrukken kun je terug vinden op de website: www.jsoffers.nl / prijslijst

Zijn er andere materialen en / of formaten beschikbaar dan vermeld op de website?

Ja. Bijna alles is mogelijk van grootformaat tuinposter, tot kussen, tot mok. Omdat de mogeljkheden tegenwoordig haast oneindig zijn staan alleen de meest gangbare materialen en formaten op website. Maar als het gewenste er niet bij staan, aarzel dan niet om te vragen naar de mogelijkheden.

Mag mijn hond ook op de foto bij een paard en ruiter shoot?

Natuurlijk mag je hond ook mee op de foto als we een Paard & Ruiter Shoot doen!

Hoe worden de foto's aangeleverd?

De foto's van een shoot komen allemaal bij elkaar in 1 album met een speciaal webadres te staan. Hier kun je de foto's overzichtelijk bekijken.

Van alle foto's van de fotoshoot ontvang je een lage resolutie versie met watermerk.

Wordt er BTW berekend bij de facturatie

Nee, al mijn werkzaamhgeden zijn vrijgesteld van BTW

bottom of page