Blog & Nieuws

Shoot met Thalia Rockx

Vanavond een super leuke shoot gedaan met Thalia Rockx en haar pony en paarden die voor haar belangrijk zijn (geweest) voor haar carrière tot nu. De omstandigheden waren super. De shoot was zo gepland dat we naar de zonsondergang toe hebben gewerkt. Als kers op de taart was de zonsondergang super!

Foto's zijn meer dan foto's

Foto's zijn meer dan zo maar foto's. Soms is de waarde van een foto op het moment dat die genomen is nog niet zo duidelijk. Maar als er zich dan een drama voltrekt en het onderwerp van de foto komt plotsklaps te overlijden dan is een foto ineens een dierbare herinnering geworden. Zo ook met deze foto van DDL Kong v.d. Ridgebackhoeve van Kees de Bruin en Hilde Dekkers. Gelukkig hadden we deze foto nog en hebben we er een mooie Xpozer van kunnen maken zodat hij nu toch nog voor altijd een beetje in huis is.

Sunset Shoot

Super Sunset Shoot gedaan met Cindy en Limoncello. Blijft een race tegen de klok om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Maar de beloning is er ook naar. Hele shoot kun je terug zien bij de foto albums. Wil je ook een Sunset Shoot met je paard of hond? Neem contact op en dan gaan we dat doen!

G-star

G-Star en Milou vandaag voor de camera mogen hebben. Super leuke shoot geworden.

Foto's een blijvende herinnering

Soms is de aanleiding voor een fotoshoot best heftig. Doortje wilde graag foto's van haar paard. Helaas wist ze toen al dat ze afscheid moest gaan nemen van haar paard wegens een blessure en de wetenschap dat er geen pijnvrij leven meer mogelijk was voor hem. We hebben een mooie shoot kunnen doen zodat Doortje een blijvende herinnering aan hem heeft.

Adres

Ossendrecht

Contact

Volgen

06 53775403

©2020 by J. Soffers Fotografie.