Blog & Nieuws

Dubbele Shoot

Beter laat dan nooit šŸ˜¬. Birgit Hendrickx had de finale van Wolfshoeve Training Cup bij de paarden gewonnen. Daarmee had ze ook als extra prijs een fotoshoot gewonnen. Zus Annick had inmiddels ook een shoot kado gekregen van haar moeder. Dus hebben we er een leuke dubbel shoot van gemaakt.

Fotoboek in wording

Altijd een goed teken als klanten niet kunnen kiezen welke foto ze af willen laten drukken. Mooi alternatief is dan een fotoboek, dan kun je ineens heel veel foto's kiezen. Dus aan de slag voor Amber om een fotoboek te maken van haar Thom en Idealist.

Geduld

Soms heb je veel geduld nodig om toch de foto's te kunnen maken die je graag wilt maken. Vooral als stilstaan niet de grootste hobby van het paard is dat het model van de dag is. Maar uiteindelijk komt het altijd goed.

Belofte maakt schuld

Bij de finale van de Wolfshoeve Training Cup had ik voor de winnaars bij de paarden en bij de pony's een fotoshoot gesponsord voor de winnaar. Na 2x code rood van het KNMI, 2x code rood door mn gezondheid was het dan nu toch zo ver. Met Lois Hendrikx met haar pony Belle d'Sier hebben we een leuke fotoshoot gedaan op de Bergse Heide.

Adres

Ossendrecht

Contact

Volgen

06 53775403

Ā©2020 by J. Soffers Fotografie.