top of page
hond vierkant-1.jpg

STUDIO SHOOT HOND

iets bijzonders

Een studio shoot met je hond? Dat kan, maar waarom? Met een stuidoshoot maken we gebruik van (mobiele) studio lampen en flitsers en daardoor krijg je bijzondere resultaten.

STUDIO HONDEN SHOOT

something special

hond vierkant-4.jpg

Voorbereiding

Een studio shoot heeft wat voorbereiding nodig. Deze betreft vooral het opzetten en gereed maken van de apparatuur. De achtergrond, flitser, lampen enz.

De shoot kan in principe op elke locatie waar voldoende ruimte voorhanden is.

Zeker bij een studio shoot is het van groot belang dat de hond zo schoon mogelijk is. Elke detail zal zichtbaar zijn op de foto's

hond vierkant-6.jpg

De Shoot

Na aankomst op locatie is het grootste belang om de hond op zijn of haar gemak te stellen. Te laten wennen aan de omgeving. Soms zal dit betekenen dat het even duurt voor we aan de slag kunnen. Soms is het beter direct aan de slag te gaan. De hond bepaald dit grotendeels. In overleg komen we er altijd aan uit. 

In totaal zal de shoot  zelf meestal maximaal 45 minuten in beslag nemen,

ligtroom.jpeg

Nabewerking

Na de shoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag met de genomen foto's om de beste foto's te selecteren. De geselecteerde foto's worden nabewerkt voor een optimaal resultaat. 

Deze selectie foto's ontvangt u op lage resolutie voorzien van watermerk. 

p-h outdoor-7.jpg

Prijs en wat u krijgt

De kosten voor een honden studioshoot zijn € 100,-- (incl. BTW)*

Bij de studioshoot ontvangt u een set foto's in lage resolutie met watermerk.

Bij de prijs is een tegoed inbegrepen van € 30,- voor de aanschaf van afdrukken. Op foto afdrukken i.c.m. met de fotoshoot boven dit bedrag krijgt u een korting van 10%

*de maximale reis afstand is 35km enkele reis vanaf Ossendrecht. Elke extra km zal worden verrekend voor € 0,35 p/km. Uiteraard zullen we hier vooraf duidelijke afspraken over maken.

Hieronder vind u een inspiratie beelden voor een fotoshoot

bottom of page