top of page
dylano-1.jpg

SUCCESVOLLE VERKOOP START MET GOEDE FOTO'S

de investering waard

Je wilt je paard of pony verkopen? Nog steeds zie ik vaak advertenties voorbij komen met slechte foto's. Een gemiste kans. Foto's bij een advertentie zijn de eerste indruk en als die niet goed is wordt vaak niet eens de moeite genomen om verder te lezen. Juiste foto's, op stand, portret en onder het zadel zullen een succesvolle verkoop bevorderen. Het is is dus zeker de investering waard en je hebt meteen ook nog een mooie herinnering voor jezelf en de toekomstige koper.

VERKOOP SHOOT

Verkoop Shoot

__elton4-4.jpg

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het is dus belangrijk dat het paard / pony netjes gepoetst en getoiletteerd is voor de shoot. Zadel en hoofdstel netjes gepoetst.
Wel of niet ingevlochten is een persoonlijke keuze maar een dressuurpaard zou ik altijd adviseren om in te vlechten.

fotoshoot corina-11.jpg

De Shoot

We nemen de tijd voor de shoot om het paard zo rustig mogelijk te krijgen. Als eerste zullen we, in overleg, bepalen waar we de foto's gaan nemen. We beginnen met de stand en portretfoto's omdat de paarden na het rijden vaak bezweet zijn, wat minder mooie foto's als resultaat heeft. Hierna kunnen we de foto's in beweging maken. Dit kan zowel in vrije beweging als onder het zadel. Alles gaat in onderling overleg.

ligtroom.jpeg

Nabewerking

Na de shoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag met de genomen foto's om de beste verkoop foto's te selecteren. De geselecteerde foto's worden nabewerkt voor een optimaal resultaat en uitstraling.

verkoop-1.jpg

Prijs en wat u krijgt

De kosten voor een verkoopshoot zijn € 70,-- (incl. BTW)*

Bij de verkoopshoot ontvangt u alle foto's digitaal in een voldoende resolutie om te kunnen gebruiken bij uw advertenties. De set bestaat uit (minimaal):

- standfoto

- portretfoto

- draf onder het zadel

- galop onder het zadel

*de maximale reis afstand is 35km enkele reis vanaf Ossendrecht. Elke extra km zal worden verrekend voor € 0,35 p/km. Uiteraard zullen we hier vooraf duidelijke afspraken over maken.

Hieronder vind u een voorbeeld van het resultaat van een verkoop hoot

bottom of page