top of page

Fotoshoot Paard of Pony - Kleren maken het verschil?

Help! We gaan morgen een fotoshoot doen maar wat doe ik aan?


Voor het paard / pony is alles netjes gepoetst en hangt het klaar, al heb je nog wel staan twijfelen welk dekje je zou gebruiken. Maar wat ga je zelf aantrekken?


Kun je niet kiezen, neem dan gewoon meerdere outfits mee dan kunnen we een deel van de shoot doen met de ene en het andere deel van de shoot met de andere outfit. Hebben we meteen een leuke gevarieerde shoot. Hieronder zie je 3 foto's uit 1 fotoshoot. Waarbij je ook meteen ziet dat we hele verschillende resultaten krijgen met verschillende outfits.Alles is mooi en blijf jezelf, maar denk goed na over wat je graag wilt. Je wedstrijd outfit, vrije tijds rijkleding, of je normale outfit. Natuurlijk kunnen we ook een deel van de foto's onder het zadel doen met je rijkleding en een deel portret foto's met je normale kleding.


Kleuren maken ook een groot verschil. Er is geen goed of fout, het belangrijkste is dat je het zelf mooi vindt en je jezelf bent en je comfortabel voelt. Probeer het wel rustig te houden dat geeft vaak de mooiste resultaten. Natuurlijk is het mooi als je het dekje en eventuele bandages in dezelfde kleur kunt kiezen als bijvoorbeeld je shirt. Maar niet iedereen heeft een kast vol dekjes, dus als dat niet kan, kies een neutrale kleur als wit, zwart of grijs.


Wat natuurlijk ook kan is compleet outside de box, en trek je mooiste jurk aan, zet een hoed op en maak er een bijzonder feestje van! Je verwent jezelf immers niet iedere week met een fotoshoot.

header.all-comments


bottom of page