top of page

Locatie, locatie, locatie

Je wilt graag een fotoshoot met je paard of pony, maar waar?

Dat is eigenlijk helemaal afhankelijk van het gewenste eindresultaat.


Foto‘s gemaakt in het bos in de herfst zullen uiteraard een hele andere uitstraling hebben dan op de heide en weer totaal anders dan in de buitenbak, of voor de mesthoop.Wie zegt dat je meer nodig hebt dan alleen een weiland voor een super mooi resultaat!
Fotoshoot pony, in en om het weiland

Soms zijn de omstandigheden zo dat het allemaal bij elkaar komt.
Water en reflectie, dat geeft net wat extra’s

Het is in de eerste plaats vooral afhankelijk van jouw eigen wensen en mogelijkheden.

Voor mij staat veiligheid voorop, dus om nu met een jonge net beleerde 3 jarige in de branding op het strand foto’s te gaan maken, dat lijkt me vragen om problemen.

Zelf ken je je paard het beste dus kun je de beste inschatting maken of het verantwoord is. Natuurlijk speelt daarbij ook mee of je alleen foto’s aan de hand wilt of ook onder het zadel.In dit geval een bloem bed tulpen.
Paarden en bloemen altijd een goede fotoshoot combi!


Moeten we dan per se ver van huis? Nee hoor! Het meerendeel van de fotoshoots doe ik op het stallingsadres van het paard of de pony. Nagenoeg overal is wel 1 of meerdere plekjes te vinden om mooie foto’s te nemen.


Op de meeste locaties waar paarden staat is van alles mogelijk. Een leuke poort, een beukenhaagje. Vaak zijn het net de plekjes die je misschien niet verwacht die de mooiste resultaten geven.
Fotoshoot paard & ruiter, ook op en rond de stal is van alles mogelijk.

Maar eerlijk is eerlijk, als je bereid (en in de mogelijkheid) bent net dat stapje extra te willen doen en de shoot op een mooie locatie te doen, dan zijn de resultaten vaak net wat extra speciaal.


Ze bloeien niet lang, maar wat zijn de resultaten altijd weer gaaf 🤩
Rhododendron Shoots - altijd bijzonder

Natuurlijk zijn er ook nog de bijzondere momenten die de natuur ons aanbiedt; bloeiende heide, de rode kleurenpracht van de herfst, de bloeiende bloesem bomen, de rhododendrons in bloei of de blauwe bosanemonen in het haast sprookjesachtige Hallerbos.


Kortom, de mogelijkheden zijn legio en in overleg vinden we een locatie die past bij het door jou gewenste resultaat. Natuurlijk sta ik ook altijd open voor een experiment op een unieke, gekke en / of niet voor de hand liggende plek.


Ook is het tijdstip van de shoot van invloed, maar dat is weer een heel ander verhaal, waar we nog wel een hele nieuwe post aan kunnen wijden.Misschien wel de meest voor de hand liggende invloed van het tijdstip van de shoot op het resultaat.
Fotoshoot paard met zonsondergang

Comments


bottom of page