top of page

Ik kan niet poseren....

Ik kan niet poseren. Ik weet niet hoe moet ik staan?

Dat zijn veelgehoorde vragen en opmerkingen die ik krijg voor of tijdens de fotoshoot paard en ruiter.

Natuurlijk zal poseren voor de meeste die een fotoshoot boeken niet het meest vanzelf sprekende zijn. Sterker nog het zorgt regelmatig voor stress en onzekerheid. Nergens voor nodig!


Op de eerste plaats, blijf jezelf en ontspannen dan komt het altijd goed.

We gaan gewoon van start met wat simpele opnames en dan volgt het plezier in daarmee de ontspanning ook al snel.

Ik zal duidelijke aanwezigen geven voor mogelijke poses, welke ik ook aan de hand van voorbeelden kan toelichten zodat je een indruk hebt van het eindresultaat waar we naar toe werken.


Natuurlijk staat plezier, ontspanning, ongedwongenheid en niet te vergeten veiligheid voorop. Dat zie je ook terug in de resultaten.

Heb je zelf een specifieke pose in gedachte? Schroom dan niet en laat het weten dan gaan we dat proberen.


Niet alles lukt, we werken immers met paarden en die hebben nu eenmaal soms hun eigen willetje. Maar desondanks is het nog nooit voor gekomen dat we geen reportage hebben kunnen maken met een mooi afwisselend eind resultaat.


Rust en geduld is voldoende om het tot een succes te maken. Dus geen stress maar Geniet! Een fotoshoot is niet iets wat je dagelijks doet, maar een luxe waar je van moet genieten.

Om je voor te bereiden op de shoot kun je al eens naar onderstaande foto’s kijken waarin diverse poses getoond worden.Comments


bottom of page