top of page

Top 9

Wat hebben we weer een aantal leuke shoots gedaan de laatste tijd. Super leuke paarden en super leuke amazones. Het weer was vaak in de voorspelling slecht, maar uiteindelijk op de dag zelf perfect. Zo zie je maar weer dat het afzeggen van een shoot op voorhand ivm het weer vaak onnodig is.


Het blijft altijd erg leuk als ik de top 9 van de klanten terug ontvang. Soms zijn dat de grotendeels de foto's die ik zelf uit zou kiezen, maar soms is de keuze voor mij verassend. Ik probeer altijd verschillende beelden te maken. Ook in de nabewerking zitten altijd foto's met verschillende stijlen. Van helder in kleur tot dromerig in sepia en wat daar al niet tussen zit. Als ik reacties krijg in de trant van "dat wordt ng lastig kiezen...." dan ben ik tevreden want dan betekend dat dat er genoeg aansprekende foto's bij zitten.


Hieronder een aantal top-9 selecties van shoots van de afgelopen periode:


Comentarios


bottom of page